Салати


Німецький картопляний салат

Для приготування НІМЕЦЬКОГО КАРТОПЛЯНОГО САЛАТУ нам знадобиться:
Картопля – 4-5 шт.
Огірки мариновані (корнішони) – 300 г
Цибуля червона – 1 шт.
Копчена грудинка (або копчене куряче філе) – 200 г
Олія – 3 ст. л.
Оцет – 1 ст.л.
Дрібка солі та чорного молотого перцю.

Грецький салат

Для приготування ГРЕЦЬКОГО САЛАТУ нам знадобиться:
Огірки свіжі – 2-3 шт.
Помідори свіжі – 2-3 шт.
Перець болгарський (солодкий) – 1 шт.
Цибуля червона – 1 шт.
Сир фета – 150-200 г
Оливки без кісточок– 100 г
Олія оливкова – 3 ст. л.
Дрібка солі.

Болгарський салат

Для приготування БОЛГАРСЬКОГО САЛАТУ нам знадобиться:
Капуста білокачанна – 200-300 г
Перець болгарський (солодкий) – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Помідор – 1-2 шт.
Часник – 1-2 зубці
Зелень петрушки й кропу – 2-3 гілочки
Олія – 3 ст. л.
Дрібка солі


Салат «Вечирній Київ»

Для приготування САЛАТУ «ВЕЧІРНІЙ КИЇВ» нам знадобиться:
Капуста червоноголова – 600 г
Відварне куряче філе – 2 шт.
Батон – 6-7 скибок
Зелена цибуля – 5 стебелець
Зелень (кріп, петрушка), майонез, сіль, перець чорний мелений.

Фруктовий салат

Для приготування ФРУКТОВОГО САЛАТУ нам знадобиться:
Банан – 1-2 шт.
Ананаси консервовані – 1 бан.
Апельсин середніх розмірів – 1 шт.
Яблуко солодких сортів – 1-2 шт.
Для прикрашання:
Шоколад чорний тертий – 1 ст.л.
Листя м’яти свіжі, вишня коктейльна