Салат «Вечирній Київ»

Для приготування САЛАТУ «ВЕЧІРНІЙ КИЇВ» нам знадобиться:
Капуста червоноголова – 600 г
Відварне куряче філе – 2 шт.
Батон – 6-7 скибок
Зелена цибуля – 5 стебелець
Зелень (кріп, петрушка), майонез, сіль, перець чорний мелений.

ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування САЛАТУ «ВЕЧІРНІЙ КИЇВ» червоноголову капусту миємо, обсушуємо та шинкуємо. Відварне куряче філе ріжемо кубиками, зелену цибулю та зелень – дрібно ріжемо. Зі скибок батону зрізаємо скоринку, а м’якуш ріжемо кубиками та підсушуємо на пательні або у духовці.
У салатнику з’єднуємо всі інгредієнти, окрім сухариків, заправляємо майонезом, солимо, перчимо. Сухарики викладаємо поверх салату безпосередньо перед подачею до столу, оскільки вони дуже швидко вбирають в себе салатний соус.

Смачного!


Фото: Ельміра ГОРЕВА