кухня Угорщини


Гуляш

Для приготування ГУЛЯШУ нам знадобиться:
Яловичина (м’якоть) – 500 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Морква – 1 шт.
Томатна паста – 2-3 ст.л.
Борошно пшеничне – 2 ст.л.
Паприка молота солодка – 1 ст.л.
Вода – 100-200 мл
Дрібка солі, лавровий листочок, олія для смаження.

Оладки на кефірі

Для приготування ОЛАДОК на кефірі нам знадобиться:
Кефір 2,5% – 0,5 л.
Цукор – 3-4 ст.л.
Сіль – 1 ч.л.
Борошно пшеничне – 320 г
Сода – 1 ч.л.
Ванільний цукор – 1 пак.
Олія для випікання оладок

Млинці з м'ясом

Для приготування МЛИНЦІВ З М’ЯСОМ нам знадобиться:
Для тіста:
Яйця – 2 шт.
Борошно – 300 г
Молоко – 750 мл
Цукор – 1 ст.л.
Олія – 2 ст.л.
Дрібка солі, олія для смаження, вершкове масло для змащування млинців.

Для начинки:
Відварене м'ясо (м’якоть) або філе курки – 300 г
Вершкове масло – 50 г
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Сіль та перець за смаком