Крепи - тонкі французькі млинці

Для приготування КРЕПІВ нам знадобиться:
Борошно пшеничне – 2 скл.*
Молоко – 2 скл.*
Яйце – 2 шт.
Розтоплене вершкове масло – 2 ст.л.
Цукор – 1 ч.л.
Сіль – 1/3 ч.л.
Олія для смаження
*склянка об’ємом 200 мл

ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування КРЕПІВ борошно просіюємо, додаємо цукор та сіль, перемішуємо. В окремому посуді збиваємо яйця, молоко та розтоплене на водяній бані вершкове масло (масло не має бути дуже гарячим). Зєднуємо суху борошняну суміш з рідкою молочно-яєчною (в суху суміш, вливаємо рідку суміш). Тісто на 30 хв. відправляємо до холодильника.
Випікаємо крепи на розігрітій, змащеній олією пательні.

Смачного!



Фото: Ельміра ГОРЕВА