Грог

Для приготування ГРОГУ нам знадобиться:
Чай чорний листовий – 1 ч.л. з гіркою
Вода – 400 мл
Ром (темний) – 50 мл
Кориця – 1 паличка
Гвоздика – 2-3 суцвіття
Кардамон – 2 насіннєві коробочки
Лимон або апельсин – ½ шт.
Цукор або мед – на свій смак
Для прикрашання використовуємо палички кориці, скибки лимона, апельсина

ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування ГРОГУ заварний чайник ополіскуємо окропом, кладемо в нього чорний листовий чай, корицю, кардамон та гвоздику, заливаємо окропом й даємо настоятись 5-7 хв., додаємо нарізані скибками цитруси та алкоголь. Настоюємо ще 5 хв., за допомогою ситечка розливаємо готовий ГРОГ по філіжанках, додаємо цукор або мед собі до смаку, прикрашаємо скибками цитрусів, паличками кориці й подаємо до столу.

Смачного!


Фото: Ельміра ГОРЕВА