Week-end зі смаком

Як відомо, найкорисніший прийом їжі – це СНІДАНОК. Саме сніданок задає нам настрій на весь попередній день, а відповідно, він має бути ситним, смачним і неквапливим.

Щоправда, це не зовсім можливо в умовах сьогодення. Щодня, прокидаючись вранці, ми мчимо на кухню, швидкоруч, однією рукою, готуємо канапки для себе і чоловіка, а другою - розмішуємо молочну кашу для малечі, яка ледве не пригорає на пллиті. Вже на ходу допиваємо холодну каву і мчимо на роботу, на заняття, в дитсадочок, до школи і ще у сотні дуже важливих та потрібних місць.

Інша справа – вихідний день. Якщо не потрібно нікуди поспішати і є бажання побалувати себе та своїх домашніх смачненьким. Саме для таких спалахів неприборканого потягу до кулінарних звершень, пропоную свою нову рубрику - «Week-end зі смаком». Готуватимемо традиційні для тієї чи іншої місцевості Світу сніданки.


Традиційний сніданок в БАВАРІЇ

Хліб всьому голова! Саме це гасло якнайточніше характеризує традиційний німецький сніданок. Подорожуючи Баварією я неодноразово помічала те, що німці приділяють особливу увагу хлібо-булочним виробам до сніданку.