кухня України

1..10  ::  11..14


Пампушки до борщу

Для приготування ПАМПУШОК нам знадобиться:

Для тіста:
Борошно пшеничне – 500 г
Вода тепла – 220 мл
Дріжджі сухі – 1 ч.л.
Олія – 12 г ( і трохи олії для змащування дека)
Сіль – 0,5 ч.л.
Цукор – 35 г
Яйце для змащування пампушок перед випіканням

Для часникової поливки:
Олії – 2 ст.л.
Вода кип'ячена холодна – 1 ст.л.
Часник – 2-3 зубчика
Сіль – 1 дес.л.
Свіжа зелень петрушки.


Борщ домашній з пампушками

Для приготування БОРЩУ домашнього нам знадобиться:

М'ясо – 500-600 г,
4-5 середніх картоплин
1 середня морква
1 середній буряк,
Капуста білокачанна - 300 г
1 невеликій корінь петрушки
1 середня ріпчаста цибулина,
Олія - 3-4 ст.л.
Часник - 2-3 зубчика
Томатна паста - 2-3 ст.л.
Вода - 4 л
Сіль, молотий чорний перець, паприка, лавровий лист, свіжа зелень (кріп, петрушка), сметана.



Млинці

Для приготування МЛИНЦІВ нам знадобиться:
Яйця курячі – 2 шт.
Борошно пшеничне – 300 г
Молоко – 750 г
Цукор – 25 г
Олія – 40 г
Ванільний цукор – 8 г.(1 пак.)
Дрібка солі, олія для випікання млинців, вершкове масло щоб змастити готові млинці.

Бендерики

Для приготування БЕНДЕРИКІВ нам знадобиться:

Для тіста:
Яйця курячі – 2 шт.
Сіль – 0,5 ч.л.
Молоко – 250 мл.
Борошно пшеничне – 4-5 ст.л. з гіркою
Олія – 2 ст.л.
Цукор – 1 ч.л.

Для начинки:
Куряче філе – 350-400г
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Сіль – 1 ч.л.
Перець чорний молотий – 0,5 ч.л.

Для кляру:
Яйця курячі – 2 шт.
Сіль - 0,5 ч.л.

Олія для смаження


1..10  ::  11..14