кухня України
1..10 :: 11..14
Пампушки до борщу
Для приготування ПАМПУШОК нам знадобиться:
Для тіста:
Борошно пшеничне – 500 г
Вода тепла – 220 мл
Дріжджі сухі – 1 ч.л.
Олія – 12 г ( і трохи олії для змащування дека)
Сіль – 0,5 ч.л.
Цукор – 35 г
Яйце для змащування пампушок перед випіканням
Для часникової поливки:
Олії – 2 ст.л.
Вода кип'ячена холодна – 1 ст.л.
Часник – 2-3 зубчика
Сіль – 1 дес.л.
Свіжа зелень петрушки.
Борщ домашній з пампушками
Для приготування БОРЩУ домашнього нам знадобиться:
М'ясо – 500-600 г,
4-5 середніх картоплин
1 середня морква
1 середній буряк,
Капуста білокачанна - 300 г
1 невеликій корінь петрушки
1 середня ріпчаста цибулина,
Олія - 3-4 ст.л.
Часник - 2-3 зубчика
Томатна паста - 2-3 ст.л.
Вода - 4 л
Сіль, молотий чорний перець, паприка, лавровий лист, свіжа зелень (кріп, петрушка), сметана.
Млинці
Для приготування МЛИНЦІВ нам знадобиться:
Яйця курячі – 2 шт.
Борошно пшеничне – 300 г
Молоко – 750 г
Цукор – 25 г
Олія – 40 г
Ванільний цукор – 8 г.(1 пак.)
Дрібка солі, олія для випікання млинців, вершкове масло щоб змастити готові млинці.
Бендерики
Для приготування БЕНДЕРИКІВ нам знадобиться:
Для тіста:
Яйця курячі – 2 шт.
Сіль – 0,5 ч.л.
Молоко – 250 мл.
Борошно пшеничне – 4-5 ст.л. з гіркою
Олія – 2 ст.л.
Цукор – 1 ч.л.
Для начинки:
Куряче філе – 350-400г
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Сіль – 1 ч.л.
Перець чорний молотий – 0,5 ч.л.
Для кляру:
Яйця курячі – 2 шт.
Сіль - 0,5 ч.л.
Олія для смаження
1..10 :: 11..14
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора